Un loc spectaculos din România, lăudat în presa străină. Un parc tematic incredibil!

salina Turda
Salina Turda este din nou lăudată în presa străină, de această dată de publicația britanică Daily Mail. Salina Turda este descrisă ca un „parc tematic incredibil”, unde se află o roată de distracții, un teren de mini-golf și un lac pe care turiștii se pot plimba cu barca, toate aflate la 42 de metri sub pământ.

„Uitați de Disney! Dacă erați de părere că Disney reprezintă etalonul în materie de parcuri tematice, ar fi bine să vă mai gândiți: o atracție turistică din România, aflată în totalitate sub pământ, pune într-o cu totul altă lumină o zi de distracție alături de familie. Uimitoarea mină de sare a fost transformată într-o atracție care îți taie respirația și care atrage în jur 600.000 de vizitatori pe an”, scrie dailymail.co.uk.

În mina Rudolf, una dintre minele de la Salina Turda, se află un teren de mini-golf, piste de bowling, precum și un amfiteatru cu 80 de locuri. Turiștii ajung în mină printr-un „labirint de scări și de lifturi”, iar apoi pot admira stalactitele uimitoare de pe tavan, mai notează sursa citată.

Copiii se pot da într-o roată de bâlci, într-un carusel, sau se pot distra pe terenul de joacă. În Salina Turda, temperatura este constantă la aproximativ 12 grade Celsius.

Advertisement

Articol relatat de portalul activenews.ro.

Advertisement

 

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.