Un medicament minune! Imunitatea ţi-e garantată! Îl poţi prepara rapid în bucătăria ta

Sunt bine cunoscute efectele medicinale pe care le are mierea de albine, care de multe ori are un impact mai benefic decât multe medicamente din farmacie. O mulțime de metode de utilizare a acestui remediu perfect natural au fost uitate, dar niciodată nu e târziu să revenim la o medicină simplă, accesibilă și plăcută.

Advertisement

Unul din medicamentele pe care le putem face chiar în propria bucătărie este amestecul dintre miere de albine și semințe de susan. Consumul unei lingurițe de astfel de amestec în fiecare dimineață pe stomacul gol poate face adevărate miracole, care vor schimba până și cele mai sceptice păreri despre medicina naturistă.

Advertisement

Sigur la prima vedere poate părea o glumă, însă chiar din primele experiențe vă veți convinge că natura este capabilă să vă scutească de medicamentele scumpe și ineficiente la care apelăm la orice răceală banală!

Dar efectele acestui medicament simplu și delicios nu se termină aici. El poate fi consumat nu doar atunci când vă atacă răceală, ci și în zilele obișnuite ca măsură de profilaxie pentru:

  • creșterea considerabilă a imunității în fața răcelii și a virozelor sezoniere;
  • îmbunătățirea funcționării sistemului digestiv și, în special, a stomacului, care nu vă va mai deranja cu disconfortul obișnuit de dimineață;
  • energizarea matinală a organismului, care vă va ajuta să scăpați de dependența de cafea și să vă treziți cu o bună dispoziție;
  • prevenirea unor fenomene neplăcute cum ar fi durerile de cap, nervozitatea sau somnolența;

Iată cât de simplă este rețeta acestui medicament minunat:

Într-un borcan cu miere de albine adăugați susan în proporție de 5 lingurițe la 100 g de miere. Amestecați bine conținutul borcanului, după care puneți-l într-un loc ferit de razele solare, îl puteți păstra chiar și în frigider.

Dimineața, după ce vă treziți și faceți procedurile obișnuite de igienă, consumați o linguriță din acest amestec. Dacă vă vine greu din cauza dulceții sau a vâscozității, nu e nici o problemă să consumați și 1-2 pahare de apă.

În scurt timp veți simți primele efecte pozitive ale noului medicament asupra stării dvs. de sănătate. Și nu e deloc de mirare! Cele două ingrediente sunt un adevărat izvor de vitamine, printre care A, B și E, precum și Omega 3.

Nu ezitați să vă tratați și să preveniți bolile prin metode simple și naturale, dar și să recomandați celorlalți această rețetă delicioasă!

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist”.

SURSA

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.