”Un pas mic pentru om…” sau cum N-AU FOST oamenii pe Lună (VIDEO)

ybor luna

Primul pas al omului pe Luna a fascinat o planeta intreaga. In 1969, odata cu transmisiunea in direct a aselenizarii, totul parea posibil. Numai ca, in ochii unora, era doar o farsa, bine organizata din culisele guvernului american.

Advertisement

Explicatiile celor de la NASA lasa de dorit in ceea ce priveste aselenizarea. Asasinarea lui Kennedy cat si misterul Zonei 51, au intarit credinta conspirationistilor cu privire la marea farsa ce ni s-a oferit. Inscenarea facuta de catre americani, pare plauzibila din mai multe puncte de vedere: Uniunea Sovietica conducea in toate domeniile iar SUA a pierdut startul cursei spatiale.

Advertisement

 Statele Unite ale Americii se aflau in punctul in care trebuiau sa demonstreze cu orice pret ca poseda o tehnologie superioara celei sovietice, iar singurul mod in care puteau face acest lucru era sa trimita un om pe Luna, deoarece sovieticii nu reusisera acest lucru.

Lipsa dovezilor concrete, faptul ca NASA sustine ca s-ar fi pierdut casetele originale, centura Van Allen si radiatiile emise de aceasta care impiedica iesirea fizica din sfera Pamantului, dar si faptul ca, pana in prezent nu s-au mai efectuat calatorii pe Luna, sunt motive concrete pentru sustinerea faptului ca totul este o farsa uriasa iar aselenizarea s-a produs…intr-un studio Hollywood.

Speilberg-Director-of-Moon-Landing-Hoax-59751

Urmariti videoclipurile de mai jos, in care sunt prezentate si alte motive care sustin aceasta realitate:

?t=2

sursa: http://www.descopera.ro/

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.