Un viitor tată îi scrie președintelui Iohannis: Dacă se va îmbolnăvi copilul meu, și dacă Doamne Fereste va muri, vă asigur că voi veni și va voi lăsa cadavrul pe treptele palatului de cleștar de la Cotroceni

Klaus-Iohannis

Artistul Paul Hitter i-a adresat o scrisoare deschisă președintelui Iohannis, acuzând lipsa de reacție a șefului statului în cazul zecilor de copii bolnavi din județul Argeș.

Advertisement

Iată textul lui Paul Hitter:

Advertisement

Teroare pentru nou nascutii nostri

Dezamagire dupa dezamagire, domnul Iohannis este un presedinte absent, atunci cand interesul politic nu il mana de la spate. Romania este o tara a nimanui, avem de-a face cu o criza fara precedent, o epidemie, un virus care secera vietile copiilor si pare ca nu poate fi eradicat. Au trecut deja doua saptamani si cazurile de infectii cu e-coli se tot inmultesc, iar domnul Iohannis, in loc sa convoace o situatie de urgenta doarme in ghete.

Cum credeti ca ma simt domnule Iohannis, ca cetatean Roman platitor de taxe si asigurarti medicale, si mai ales ca viitor tata? Stiti ca sotia mea merge regulat la controale in spitalele din Romania? Stiti ca va naste in unul din aceste spitale? In care spital ar trebui sa nasca domnule Presedinte? Care spital este sigur? De unde a aparut acest virus? Cum se raspandeste? Daca se va imbolnavi copilul meu eu ce ma fac? Ce fel de virus este? Cine l-a produs? Ni l-au plasat maghiarii? Rusii? Sarbii? Bulgarii? Este un atac asupra tarii noastre? Stiti ca virusul poate fi o arma? Stiu ca dumneavoastra nu aveti copii, dar ati putea fi interesat de noi, cei care ne intemeiem o familie, facem copii, si contribuim la viitorul acestei tari, asiguram continuitatea poporului roman. Dumneavoastra sunteti roman?

Ce va califica sa fiti presedintele nostru de fapt? Am refuzat sa cred acele zvonuri care spuneau ca in anii 90 va ocupati cu trafic de copii pentru adoptie si organe, dar atitudinea din acest caz, ma face sa cred ca ati fi fost capabil si de asa ceva. Va doare la basca domnule presedinte, de fapt nu la basca, la salamul de Sibiu va doare. Poate ar trebui sa coborati din colivia dumneavoastra de aur si sa convocati o situatie de urgenta, poate ca si “prima doamna a tarii”, ar trebui sa arate ca este o prima doamna, o adevarata mama a copiilor acestei tari, sa faca si dansa o vizita in spitalele Romaniei unde copii mor pe capete. Stiu, nu este vorba de rochii, nu sunt vizite in Miami, nu se mai canta “we are the champions” in clasa unde preda dansa, dar poate avea o atitudine umana, ne poate arata cu aceasta ocazie ca ii pasa, ca este alaturi de noi. Chemati experti de afara daca nu sunteti in stare, luati o pozitie publica domnule presedinte.

Eu ca viitor tata vreau sa stiu: ce ii imbolnaveste pe copii? Apa din supermarketuri, vaccinurile, orice ar fi si orice interese financiare ar fi in spate, trebuie sa va faceti datoria de om si de presedinte si sa gestionati aceasta situatie pentru aflarea adevarului, si, mai ales pentru oprirea acestei epidemii.In orice cultura copii sunt cea mai importanta , pretuita si protejata celula a societatii, cum aveti obrazul sa apareti la intalniri cu ” Diaspora” in timp ce acele suflete nevinovate mor ? Nu cred ca vocea mea se va face auzita, ne-am obisnuit sa nu va intereseze nimic. ” A fost nevoie sa moara oameni”- am inghitit si acea monstruozitate domnule presedinte, aveti acum guvernul dumneavoastra, nu mai este ” nevoie” sa moara oameni, demonstrati ca tara aceasta mai poate functiona macar intr-o situatie extrema.Ne este frica domnule presedinte, repet, poate nu puteti intelege, nu aveti copii, ganditi-va doar ca dumneavoastra nu ati fi azi acolo sus la Cotroceni, daca cineva nu v-ar fi nascut, si nu v-ar fi crescut.

De crescut v-au crescut dar nu stiu daca v-au si educat. Domnule Iohannis, daca in luna Mai cand se va naste copilul meu, se va imbolanvi, si daca Doamne Fereste va muri, va asigur ca voi veni si va voi lasa cadavrul copilului meu pe trepetele palatului dumneavoastra de clestar de la Cotroceni.

Articol preluat de portalul expunere.com.

Advertisement
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.